Zorba’s Invitatie Toernooi 2014

Zaterdagavond 13 september 2014 vond het Zorba’s Invitatie Toernooi plaats.

TC-lid Kirsten had de stoute schoenen aangetrokken en bij Grieks restaurant Zorba (aan het Kleine Noord te Hoorn) om sponsoring gevraagd. Zo konden de deelnemers strijden om mooie prijzen:

Een cadeaubon van Zorba’s ter waarde van € 50,00 en een fles heerlijke Griekse wijn!

Er werden wisselend op 3 banen partijtjes gespeeld van een half uur. Daarnaast gaf trainer Roy les aan diegenen die vrij waren zodat ze in hun volgende partij(en) nog beter konden presteren.

De deelnemers konden hun drankjes bestellen bij barman Luuk en in de keuken zorgde Michelle voor heerlijke gebakken courgettes; ook waren er diverse anti-pasti hapjes en konden we luisteren naar Griekse muziek waarvoor Vinod gezorgd had. Ieder koppel speelde in totaal 4 partijen; de laatste was tot 22.30 uur en toen ging het licht uit …………

Veel spanning bij de prijsuitreiking want de hoogst geëindigde koppels zaten dicht bij elkaar (respectievelijk 15-13-12-11-10 punten).

  • De aanmoedigingsprijs was voor ons lid Jan Siebring en zijn invitĂ©, schoonzoon Mark.
  • De tweede prijs, de fles Griekse wijn, viel ten deel aan het combi-koppel met onze leden Erwin Croon en Arne Veenstra, plus Robbert, de invitĂ© van Frederiek.
  • Dan de felbegeerde cadeaubon van Zorba’s Grieks restaurant: deze werd gewonnen door Marcel Groen en zijn invitĂ© buurman Marc.

Tot besluit was er voor iedereen nog een heerlijk sateetje, fantastisch goed bereid en geserveerd door Michelle en Luuk.

De avond was super geslaagd:
– kersvers lid Marianne leerde andere leden kennen;
– de genodigden waren zeer enthousiast over ons mooie park en de gezelligheid bij onze club;
– 3 jonge invité’s hebben zich aangemeld als nieuw lid, namelijk Indy, Robbert en Sharita. De TC wenst ze veel plezier en succes met de tennissport bij TV de Balletuin.

Dank aan allen die bijgedragen hebben aan dit geslaagde evenement. Ben je er de volgende keer ook (weer) bij?
Namens de TC: Roland, Kirsten en José

TV De Balletuin