Veteranentoernooi 2020

Veteranentoernooi 2020

Na het grote succes van het open veteranentoernooi in 2018 en 2019 was het voor de activiteitencommissie een grote wens om dit ook dit jaar weer te organiseren.

Toen het duidelijk werd, dat het intratuintoernnooi dit jaar door zou gaan, werd door het bestuur ook groen licht gegeven voor de “Open veteranendagen 50+ 2020”. In verband met de coronamaatregelen, maar ook om iets meer flexibiliteit te hebben, is dit toernooi verdeeld over 2 dagen en op dinsdag 1 en donderdag 3 september gehouden.

Op dinsdag zijn de categoriën GD 6, GD 7 en HD 8/9 gespeeld en op donderdag de categoriën DD 6/7, HD 7 en GD 8/9. Hoewel de donderdag uiteindelijk toch wat natter was dan verwacht, konden alle geplande partijen gespeeld worden. Helaas kon er dit jaar geen uitgebreid lunchbuffet gerealiseerd worden. In plaats daarvan zijn de deelnemers getrakteerd op vlaai vooraf, borrelhapjes en een warm broodje tijdens de lunch.

Onze dank gaat bij deze naar alle helpende handjes en met name onze tennissende slager, die de warme broodjes perfect heeft verzorgd en bezorgd.

Ondanks de bijzondere omstandigheden dit jaar en de regen op donderdag was het ook dit jaar weer een geslaagd toernooi, waar de nadruk op gezelligheid en een leuk partijtje tennis ligt. Wij kijken alweer uit naar de vierde editie in 2021!

TV De Balletuin