Tennisschool ALL-IN en de voedselbank gaan op rolletjes

Tennisschool ALL-IN heeft zijn nieuwe goede doel gevonden voor het Ferry Holster Benefiet toernooi.
Alle tennissers van Hoorn en omstreken zullen zich gaan inzetten voor DE VOEDSELBANK WEST-FRIESLAND.

Het Ferry Holster ALL-IN Benefiet Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, in het Sportcentrum Hoorn, waarbij alle tennissers van Hoorn en omstreken zich inzetten voor een goed doel. Na de goede doelen: Girls First, KWF, Inloophuis Pisa en het Hospice Dignitas is het nu de beurt aan de Voedselbank West-Friesland

“Elk jaar is het weer leuk om een goed doel te kiezen waar we ons voor gaan inzetten ” vertelt eigenaar van Tennisschool ALL-IN, Joris Kleinloog. “Afgelopen week zijn wij op bezoek geweest bij de voedselbank West-Friesland. Het is zeer interessant om eens te kijken wat ze precies doen. Ze doen namelijk veel meer dan wij dachten. Zo helpen ze personen bij hun administratie om zo alles op orde te krijgen, ze denken aan verjaardags pakketten voor de kinderen die dat nodig hebben, schoen cadeautjes, kerstversieringen, kortom allemaal zaken waar wij niet aan dachten. Daarnaast werden we zo enthousiast en warm ontvangen dat het meteen goed voelde.

De voedselbank West-Friesland
Armoede, geen geld hebben, in de schuldsanering zitten, het kan ons allemaal vroeg of laat overkomen. Soms door eigen toedoen, soms door onvoorziene omstandigheden of gewoon door domme pech. De voedselbank West-Friesland willen hen, die gedurende enige tijd nauwelijks de eindjes aan elkaar kunnen knopen, graag helpen.

“Het is hartverwarmend om te zien dat deze personen en vrijwilligers zich inzetten om deze personen te helpen” aldus Joris Kleinloog. ‘Wij dachten dat het alleen ging om voedsel pakketten maar het is nog veel meer dan dat. Zie bieden zelfs een sociaal vangnet voor personen die geïsoleerd raken!

Han-Neef-Joris-Kleinloog

Han Neef van de voedselbank West-Friesland en Joris Kleinloog van tennisschool All-IN

“Op alle vlakken willen wij de personen in deze situatie helpen.” haakt Han Neef, coördinator van de voedselbank West-Friesland, in. “de personen in deze situatie kiezen er niet voor om hier te komen en wij proberen hen zo snel mogelijk uit deze situatie te krijgen. Daarnaast willen wij de kinderen op alle mogelijk manieren de normale dingen in het leven meegeven, uitdelen op school als je jarig bent, een schoen cadeautje met Sinterklaas en klein kerstcadeautje onder kerstboom. Wij zijn erg gecharmeerd door deze actie van tennisschool ALL-IN. Ze stonden op eens op de stoep: Kunnen wij jullie helpen?” Han Neef voedselbank en Joris Kleinloog ALL-IN

Op rolletjes
Op zaterdag 24 februari zal alles op rolletjes verlopen tijdens het Ferry Holster Benefiet Tennistoernooi. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door lokale bedrijven die spullen sponsoren voor dit unieke evenement. Tennissers uit de omgeving zullen op de baan strijden voor de games en daarna hun portemonnee trekken voor alle activiteiten met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Voedselbank West-Friesland.

De voedselbank heeft bij tennisschool ALL-IN aangegeven dat ze toe zijn aan nieuwe rollerbanken om zo het werk voor de vrijwilligers makkelijker te maken. De rollerbanken zorgen ervoor dat de kratjes makkelijker en sneller kunnen worden gevuld met minder spierkracht. Nu staan alle kratjes op oude tafels met scheuren erin. De rollerbanken zullen een enorme aanwinst zijn voor de voedselbank.

Ferry Holster Toernooi
Het Ferry Holster Toernooi wordt gehouden op de indoor tennisbanen van het Sportcentrum Hoorn. Op zaterdag 24 februari om 18:30 uur zal het start schot klinken en rond 24:00 uur zal er bekend worden gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. Wil u meer informatie over het toernooi of wilt u als bedrijf iets betekenen, neem dan contact op met janwillem@tennisschoolal-in.nl .

*****

Noot voor de redactie
Heeft u vragen? Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Joris Kleinloog, 0229-260771 of via janwillem@tennisschoolall-in.nl

TV De Balletuin