Stratentoernooi

Stratentoernooi 2018

Het Stratentoernooi is het jaarlijkse initiatief van TV de Balletuin om mensen enthousiast te maken voor de tennissport.

Wij kunnen je natuurlijk wel zeggen hoe leuk het is om te spelen en wat voor een prachtige sociale vereniging De Balletuin is. Maar het allerbeste kun je dat natuurlijk zelf komen proeven. Samen met de buren!

Planning Stratentoernooi 2018

Hoe werkt het?

  1. Een ploeg bestaat uit 4-8 spelers met 1 of 2 teamcaptains. Dames en heren spelen door elkaar.
  2. Het is toegestaan om wisselspelers in te zetten in een ploeg als er verhinderingen zijn op de speeldag of finaledag.
  3. Er worden dubbels gespeeld. Elke partij duurt 45 minuten.
  4. Twee teams krijgen één of twee banen toegewezen voor de duur van een partij.
  5. De teamcaptains wijzen in overleg ieder 2 teamleden aan die tegen elkaar gaan spelen. Houd hierbij rekening met de speelsterkte van de teamleden.
  6. We streven ernaar alle deelnemers leuke partijen te laten spelen. Het kan zijn dat teamleden het leuker vinden om een sterkere met een minder sterke speler samen te laten spelen of juist alleen spelers van ongeveer gelijke sterkte. De teamcaptains moeten dit naar eigen inzicht en in overleg beslissen.
  7. Als het verschil in sterkte erg groot is, probeer dan als sterkere speler zodanig de bal aan te spelen dat er toch leuke rally’s ontstaan.
  8. Er worden alleen partijresultaten bijgehouden. Een team is winnaar of verliezer, of het eindigt in een gelijk spel. Deze informatie wordt doorgegeven aan de organisatie.

Vervoer
Indien je met de auto komt dan kun je parkeren bij Honkbalvereniging Urbanus of Voetbalvereniging HSV Sport. Zie ook deze route & parkeren info.

TV De Balletuin