Stratentoernooi 2016: Maak kennis met Tennis!

Maak kennis met Tennis bij TV de Balletuin!

Net als vorig jaar organiseert TV de Balletuin een stratentoernooi op haar complex aan de Weegbree in het park Risdam-Noord. Doel is om anderen op een prettige en sportieve manier te laten ervaren hoe leuk de tennissport is. Voor niet-leden een prima kans om met deze gezellige en actieve tennisvereniging kennis te maken. Deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn.

Zaterdag 25 en zondag 26 juni is er gelegenheid om te oefenen. Echte beginners mogen deelnemen aan een gratis les, verzorgd door tennisschool All-In op zondag 26 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Leenrackets en ballen zijn beschikbaar. Inschrijven hiervoor is noodzakelijk, hou de website in de gaten!

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli spelen teams zoveel mogelijk samen op één avond de dubbelpartijen; 2 à 3 keer in die week. Bij de indeling wordt rekening gehouden met ingeschatte speelsterkte. Ter verhoging van de sfeer wordt gezorgd voor smakelijke hapjes tussendoor.

Vrijdagavond als extra een spelregelquiz, waaraan ook niet-tennissers kunnen meedoen, uiteraard met fantastische prijzen.

Op de finale zaterdag 2 juli worden in principe alle teams ingedeeld voor een wedstrijd. Die middag vanaf 16.00 uur volgt een spetterende afsluiting met een demonstratie door alom bekende topspelers (Babs van Kampen en Jitske Frankenhuis), activiteiten voor kinderen, en een barbecue voor iedereen (tegen een kleine vergoeding).

Zin om mee te doen? Meld je aan vóór 16 juni via een e-mail aan tc@balletuin.nl of via een app naar 06-16872690 (José Dekker).

stratentoernooi-2016

Plezier en sportiviteit staan voorop!

TV De Balletuin