Open Veteranendag 2018

Open Veteranendag 2018

Op donderdag 30 augustus is op de Balletuin het eerste “Open Veteranentoernooi” gehouden. Op dit toernooi is in de categorieën 6 t/m 9 zowel dames-, heren- als gemengd dubbel gespeeld.

Er was voor dit toernooi, exclusief voor spelers in de leeftijdscategorie 55+, zoveel belangstelling, dat de wedstrijden tot 50 minuten beperkt moesten worden, om ieder koppel twee partijen te laten spelen.
Om half tien in de ochtend kwamen de eerste spelers binnen om zich aan te melden en een klein presentje te ontvangen. Om tien uur konden de eerste wedstrijden beginnen.
Met het perfekte tennisweer, de hele dag zon maar niet te warm, had iedereen er zin in: van de jonsten, net aan 55, tot de twee oudate deelenemrs van 84 en 93 jaar!

Tussentijds kon iedereen zich versterken bij een heerlijke lunch.

53 spelers hebben in totaal 29 wedstrijden gespeeld. De winnaars van iedere categorie hebben een prijs gekregen, waaronder 3 prachtige planten. Bij de afsluiting van dit mooie eendaagse toernooi werd unaniem beaamd, dat het als zeer geslaagd werd ervaren. Wij zullen het “Open Veteranentoernooi” op onze Balletuin volgend jaar terug zien komen!

Jan Siebring heeft traditiegetrouw een mooie serie foto’s gemaakt:

TV De Balletuin