Lidmaatschap

U wilt tennissen? TV de Balletuin heet u welkom!

Lid worden van TV De Balletuin uit Zwaag betekent dat je het gehele jaar door kunt tennissen. Door lid te worden ben je tevens lid van de KNLTB: De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond.

Het seizoen loopt van april tot en met maart. Als je na mei lid wordt, wordt de contributie voor het eerste jaar naar beneden bijgesteld naar rato van het aantal maanden dat er nog rest in het seizoen.

Het lidmaatschap loopt automatisch door naar het volgende seizoen tenzij deze tijdig wordt opgezegd. In verband met de kosten die wij jaarlijks in januari per lid aan de KNLTB moeten betalen, vragen wij het lidmaatschap uiterlijk 31 december van het voorgaande seizoen op te zeggen.

Interesse in het lidmaatschap?

Sport- en Cultuurpas

Wilt u graag tennissen, maar laat het budget het niet toe? Denk dan eens aan de Sport- en Cultuurpas van de Gemeente Hoorn.

Gezinskorting Jeugd:

1 van de ouders lid?
€ 10,- korting op het junior lidmaatschap

Beide ouders lid?
€ 20,- korting op het junior lidmaatschap

Contributie

  • Senioren € 122,50 (incl. KNLTB lidmaatschap)
  • Junioren € 62,50 (incl. KNLTB lidmaatschap)
  • Junioren die les volgen ontvangen een korting van € 7,50 op het lidmaatschap
  • Voor alle lidmaatschapsgelden geldt een éénmalig inschrijfgeld ad € 20,00

Contactgegevens:

Weegbree 80a – Zwaag
(park Risdam-Noord)
Postadres: Postbus 4106
1620HC HOORN

IBAN: NL41INGB0003264108
KvK: 40625343

Lidmaatschap opzeggen?

Via de rode knop "Opzegging lidmaatschap TV de Balletuin" komt u op een pagina.  Het document op deze pagina kunt u makkelijk printen via het Print icoontje rechts boven. Op de mobiel wordt u gevraagd of u het PDF document wilt opslaan.

Lees het formulier goed door, vul hem in en stuur deze, ondertekend en wel, op naar het adres wat op het formulier vermeld staat. U kunt het formulier ook mailen naar ledenadministratie@balletuin.nl Miranda van de ledenadministratie zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

TV De Balletuin