Kouwe Klauwen Toernooi 2017

18 februari was het zover: de herintroductie van het befaamde Kouwe Klauwen Toernooi! De weken voor deze datum was het koud……heel koud! De banen lagen onder een dik pak sneeuw en het was maar de vraag of de banen op tijd vrijgegeven konden worden. Dus toepasselijke omstandigheden voor het toernooi!

16 fanatiekelingen hadden zich ingeschreven en meldden zich om 13.00 uur in de kantine, om te beginnen met een lekker bord goed gevulde snert en roggebrood met spek! Een goede bodem voor 4 tenniswedstrijden van 30 minuten. De toernooi commissie had 2 poules gemaakt en ingedeeld op sterkte, zodat iedereen leuke wedstrijden zou spelen. Na 2 wedstrijden was er tijd voor een pauze.

De eerste wedstrijd werd nog gespeeld met sjaal, muts en handschoenen, maar toen kwam de zon door!! En de muts ophouden was geen optie meer!! Het leek wel een zomer toernooi! Er kwamen korte broeken en blote armen tevoorschijn en er werd gevraagd om zonnebrillen……
Zo tegen kwart voor 5 waren alle wedstrijden klaar en kon men in de kantine genieten van warme chocomel of glühwein…..zelf had ik meer zin in een biertje!!!

Al met al was het een hele gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar is! Dank aan de technische commissie voor het organiseren hiervan!

William Smit, enthousiaste deelnemer.

Bekijk hier de foto’s:

TV De Balletuin