KNLTB Nieuwsbrief 26 maart 2014

mijn knltb

Beste MijnKNLTB-gebruiker,

Begin januari heeft de KNLTB een nieuw kernsysteem in gebruik genomen en is MijnKNLTB vernieuwd. Tot onze spijt hebben veel gebruikers na de introductie van het systeem te maken gekregen met opstartproblemen. De afgelopen weken is hard gewerkt om de problemen te verhelpen en het gebruiksgemak van het systeem te vergroten.

Via deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van de vorderingen, en lichten we toe hoe u zelf bepaalde problemen kunt oplossen.

Inlogproblemen
We krijgen veel meldingen van gebruikers die moeite hebben met inloggen in MijnKNLTB. De afgelopen dagen zijn verschillende maatregelen genomen om de performance van het systeem te verbeteren. Als u toch nog moeite heeft met inloggen dan adviseren wij u om uw browser te verversen door middel van de F5-knop. Lukt dit niet, sluit dan uw browser volledig af en probeer het opnieuw. We zien dat de meeste gebruikers na het uitvoeren van deze stappen wel kunnen inloggen.

Bekijken competitie-indeling

[pullquote-left]Het verenigingsnummer van
De Balletuin is 63859[/pullquote-left]Indien u er niet in slaagt om de competitie-indeling in MijnKNLTB te bekijken, dan kunt u ook gebruikmaken van www.knltb.nl.
Dit kan via ‘Uitslagen en standen’ in het snelmenu op de homepage.

Algemene tips voor gebruik MijnKNLTB
Ook de komende dagen blijven wij het systeem verbeteren. Op onze website KNLTB.nl geven wij regelmatig updates en algemene tips en instructies voor het gebruik van MijnKNLTB.

Contact
Door de drukte bij de afdeling Wedstrijdtennis en de Ledenservice worden e-mails minder snel beantwoord dan u van ons gewend bent. Ook telefonisch is de Ledenservice moeilijker bereikbaar dan normaal. We doen ons uiterste best om iedereen in deze drukke periode zo goed en zo snel mogelijk te helpen. We hopen door middel van deze mail de meest gestelde vragen te hebben beantwoord en zullen vragen over bovenstaande onderwerpen dan ook niet verder individueel afhandelen.

TV De Balletuin