Jeugd

Tenniskids Feest voor alle Balletuin kinderen

De Balletuin is sinds 2015 een officiële Tenniskids vereniging.

Tennis, fun en entertainment voor alle jeugdleden, kinderen en kleinkinderen van onze leden. Kom allemaal, naast leuke spelletjes kun je ook meedoen met de wedstrijden zoals ze in de World Tour (Rood en Oranje) gespeeld worden.

Jeugdcommissie TV De Balletuin

Onze enthousiaste jeugdcommissie bestaat uit Sawita Autar en Monica Minne. Zij proberen de jeugd zoveel mogelijk plezier te laten beleven in de tennissport door allerlei leuke activiteiten te organiseren zoals een knakworsttoernooi, jong-oud toernooi en Tenniskids events.

De jeugdcommissie is bereikbaar via het algemene emailadres jeugdcommissie@balletuin.nl of kijk op de commissie pagina voor hun contactgegevens.

Vrijspelen

Naast deelname aan activiteiten mogen jeugdleden bij de Balletuin ook vrijspelen. Naast de deur van de kantine hangt een afhangbord waar het lidmaatschapspasje op de juiste tijd gehangen moet worden. 

Introducéé
Ook is het mogelijk gebruik te maken van een introduceepasje, zodat vriendjes, ouders of andere bekenden een keer mee kunnen komen tennissen.

Jeugd Balletuin

Lid worden

Interesse in een lidmaatschap? Kijk op de algemene Lid worden pagina voor meer informatie.

Lessen

Om beter te leren tennissen, is het naast veel spelen ook belangrijk om lessen te volgen. Deze worden bij de Balletuin verzorgd door tennisschool All-in. Ramon en Marco zijn onze enthousiaste clubtrainers.

TV De Balletuin