Jeugd

Tenniskids Feest voor alle Balletuin kinderen

De Balletuin is sinds 2015 een officiële Tenniskids vereniging. Volg de resultaten van onze teams.

We sluiten de World Tour Voorjaar 2017 af met een feest op zaterdagmiddag 1 juli van 13:00 -16:00

Tennis, fun en entertainment voor alle jeugdleden, kinderen en kleinkinderen van onze leden. Kom allemaal, naast leuke spelletjes kun je ook meedoen met de wedstrijden zoals ze in de World Tour (Rood en Oranje) gespeeld worden.

Stratentoernooi

Aansluitend in dezelfde week wordt het stratentoernooi gespeeld. Hierin kan de Jeugd van 12+ meedoen met een (jeugd)team bestaande uit vriendjes, vriendinnetjes, neven en nichten, etc. Tenniservaring is hierbij niet nodig.

Op de finaledag van het stratentoernooi worden er ook weer tenniswedstrijden en -spelletjes georganiseerd voor alle kinderen. Dit is op zaterdag 8 juli van 17:00 – 18:00.
Aansluitend is er een BBQ voor alle leden en deelnemers van het stratentoernooi.

Tuintje Junior tijdens het Balletuin Tuintoernooi

Op woensdagmiddag, 30 augustus van 12:30 – 16:30, in de week van het Tuintoernooi worden er wedstrijdjes georganiseerd voor Tenniskids in de kleuren Rood, Oranje en Groen.
Ook spelletjes, etc.

Inschrijven World Tour Najaar 2017

De inschrijving voor de World Tour Najaar 2017 is open. Tenniskids in de kleuren Rood (6-9 jaar), Oranje (8-11 jaar) en Groen (10-12 jaar).

Vorig jaar speelden er 2 teams voor het eerst mee met de World Tour Voor- en Najaar. Veel van hen deden in het Najaar voor het eerst mee en waren zo enthousiast dat ze ook nu meedoen in het Voorjaar. We hopen Serena, Alan Lee, Finn, Izzy, Steijn, Matthias, Stef en Lars weer te kunnen inschrijven voor de World Tour Najaar.

Daarnaast zijn ook alle andere jeugdleden welkom zich aan te melden voor de World Tour Najaar 2017. Als je eerst wilt weten hoe dat gaat, kom dan naar het Tenniskids Feest op zaterdagmiddag 1 juli en/of de afsluiting van het stratentoernooi op zaterdagmiddag 8 juli.

De World Tour Najaar 2017 wordt gespeeld op zondagochtend bij de Balletuin en verenigingen in de omgeving. De wedstrijddagen voor Rood en Oranje zijn 10, 17 en 24 september, 1 en 8 oktober.

Jeugdcommissie TV De Balletuin

Onze enthousiaste jeugdcommissie bestaat uit Sawita Autar en Monica Minne. Zij proberen de jeugd zoveel mogelijk plezier te laten beleven in de tennissport door allerlei leuke activiteiten te organiseren zoals een knakworsttoernooi, jong-oud toernooi en Tenniskids events.

De jeugdcommissie is bereikbaar via het algemene emailadres jeugdcommissie@balletuin.nl of kijk op de commissie pagina voor hun contactgegevens.

Vrijspelen

Naast deelname aan activiteiten mogen jeugdleden bij de Balletuin ook vrijspelen. Naast de deur van de kantine hangt een afhangbord waar het lidmaatschapspasje op de juiste tijd gehangen moet worden. 

Introducéé
Ook is het mogelijk gebruik te maken van een introduceepasje, zodat vriendjes, ouders of andere bekenden een keer mee kunnen komen tennissen.

Jeugd Balletuin

Lid worden

Interesse in een lidmaatschap? Kijk op de algemene Lid worden pagina voor meer informatie.

Lessen

Om beter te leren tennissen, is het naast veel spelen ook belangrijk om lessen te volgen. Deze worden bij de Balletuin verzorgd door tennisschool All-in. Ramon en Marco zijn onze enthousiaste clubtrainers.

TV De Balletuin