IntraTuintoernooi 2018

Het IntraTuintoernooi 2018 is gestart. Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 25 augustus t/m 2 september. De wedstrijden vangen in het weekend aan om 9:00 en doordeweeks om 17:00.

Dit jaar beleven we een speciale editie, de “Blue Edition” vanwege onze prachtige, nieuwe, blauwe banen. Hieronder treft u het programma van deze bijzondere week aan.

We zien er naar uit om jullie van de week te verwelkomen op ons schitterende nieuwe tennispark!

Met sportieve groet,

De toernooicommissie

TennisKids middag - woensdag 29 augustus 13.00 - 16.00
Voor de derde keer op rij organiseert onze jeugdcommissie op de woensdagmiddag een TennisKids evenement met allerlei leuke spelletjes. Zowel beginners als gevorderde kinderen zijn van harte welkom.

Open Veteranendag - donderdag 30 augustus 10.00 - 17.00
Dit jaar hebben we voor het eerst een open veteranendag waarvoor zowel leden als niet-leden zich konden opgeven. Geheel verzorgd door onze technische commissie met speelrondes van 50 minuten en gratis lunch.

Feestavond - vrijdagavond 31 augustus
Op vrijdagavond hebben we een bijzondere feestavond met om 21.30 een pubquiz en vanaf ongeveer 23.00 karaoke. Er zijn weer bijzondere prijzen te winnen, zoals een bon voor een jaar lang 25% korting bij meer dan 600 restaurants, een wijnproeverij aan huis voor 6 personen en tickets voor Back 2 the 90’s met 2 Unlimited.

Foto's van het IntraTuintoernooi

Onze fotograaf Jan Siebring maakt dagelijks een sfeerimpressie van het toernooi en de spelers.

Zijn foto's zijn via onderstaand album te bekijken:

TV De Balletuin