Informatie en Schema 2016 – 2017

Informatie en Schema 2016 – 2017

Beste deelnemers,

De wedstrijden van de interne winteravond competitie zijn gepland!

Deel 2 loopt van 9 januari t/m 15 maart 2017.

Dit jaar doen er 106 spelers mee! Dit betekent wel dat de maandagavonden en woensdagavonden bijna geheel vol zitten.

Wedstrijdoverzicht deel 1 op Toernooi.nl

Wedstrijdoverzicht deel 2 op Toernooi.nl

Even een aantal punten van aandacht:

  1. Heb je nog vragen of opmerkingen, mail dan naar tc@balletuin.nl
  2. Bijdrage voor de baanverlichting en kantineverwarming is bepaald op 3 euro per persoon per onderdeel. In de kantine staat een doos met lege enveloppen met eenieders naam erop geschreven en het te betalen bedrag. Ik zou het op prijs stellen als iedereen bij de eerste wedstrijd het inschrijfgeld in zijn/haar enveloppe doet. De gevulde enveloppen in de ideeënbus deponeren; deze hangt in de kantine, aan de linkerwand bij de bar.
  3. Er zijn bardiensten ingeroosterd. Mocht er een bepaalde avond toch geen bardienst zijn, regel het dan zelf en ruim ook zelf op.
  4. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk met een ieders wensen rekening te houden. Een aantal partijen kon wegens contrasterende verhinderingen c.q. ontoereikende baancapaciteit niet ingepland worden. De dinsdag avonden bleken voor veel spelers niet beschikbaar. Binnenkort volgt de lijst met telefoon nummers; je kunt dan onderling op een andere datum afspreken, bij voorbeeld in het weekend. Wel dient er dan afgehangen te worden.
  5. De banen zijn speciaal voor jullie gereserveerd op de data en tijden. Ik vertrouw erop dat iedereen zich zoveel mogelijk aan het geplande schema houdt. Regel – als je echt niet kunt – een passende invaller.
  6. Binnenkort komt er een telefoonlijst van invallers en van de deelnemers, zodat iedereen bij onverwachte verhinderingen of wijzigingen elkaar kan informeren.
  7. In de kantine komt een uitslagenboek te liggen met alle geplande partijen; daarin kan je de uitslag van de wedstrijd invullen. Ik zal de uitslagen zo snel mogelijk invoeren, zodat je altijd op de hoogte bent van de resultaten in je poule en je eigen vorderingen.

Veel plezier, succes en sportieve groet van José Dekker, TC TV de Balletuin

TV De Balletuin