Het nieuwe seizoen is gestart: een week vol activiteiten

Het nieuwe seizoen is begonnen! We kijken terug op een week vol activiteiten.

Vrijdag 1 april
Net als vorig seizoen trapten we dit seizoen weer af met het eerste invitatietoernooi van het jaar. Veel leden brachten een niet-lid mee om samen een balletje te slaan. Een gezellige en geslaagde avond waarvoor dank aan onze TC!

Zondag 3 april
Vorig weekend was de Balletuin hostvereniging voor de TennisKids competitie Rood. Erg leuk om te zien hoe onze jongste leden al aardige rallies spelen!

Dinsdag 5 april
Onze tweede bestuursvergadering in nieuwe samenstelling. Belangrijke speerpunten voor de komende tijd zijn onder andere het opstellen van een plan voor nieuwe banen en het investeren in jeugd, (nieuwe) leden en sponsoren. Zie hieronder ons bestuur in actie!

bestuur1 bestuur2

Vrijdag 8 april
Finale clubkampioenschappen dubbel. Het was een week vol leuke wedstrijden met op vrijdagavond spannende finales. Felicitaties aan de clubkampioenen van 2016: Kirsten & Kelly (dames A), Arne & Erwin (heren A) en Herman & Johan (heren B). Op de finaleavond trakteerde de voorzitter ons op een overheerlijk kaasplankje.

finaleCK2016_1 finaleCK2016_2

Zaterdag 9 april
Dit weekend ging de voorjaarscompetitie voor senioren van start. Een geslaagde start met prachtig lenteweer! Ook voor vandaag ziet het weer er goed uit. Ik wens alle teams die vandaag moeten spelen veel succes!

vjc4 vjc2 vjc5

TV De Balletuin