Dufashanye: Elk kind moet mee kunnen doen!

Als bestuurslid van stichting Dufashanye wil ik jullie aandacht vragen voor ons project voor kinderen met een verstandelijke beperking in Burundi. Maak gebruik van een van de laatste plekken in de reisgroep of lever een bijdrage, fysiek of financieel.

Voor kinderen met een verstandelijke beperking in Burundi is het uitgesloten om normale activiteiten als buitenspelen, helpen met klusjes en boodschappen te doen. Deze kinderen worden in huis opgesloten. Of zij niet bestaan. Stichting Dufashanye laat hier verandering inkomen en haalt kinderen met een verstandelijke beperking uit hun isolement. Wees nou eerlijk? Elk kind moet gewoon mee kunnen doen.

Stichting Dufashanye

Stichting Dufashanye gaat hier wat aan doen. 2014 staat in het teken om hulp aan kinderen met een verstandelijke beperking te bieden. In juni 2014 wordt hier mee gestart. Vrijwilligers reizen dan af naar Burundi om daar te helpen. Families wordt geleerd dat verstandelijke beperking geen vloek is. Daarnaast zullen deze kinderen vaardigheden bij gebracht worden, waardoor deze een stuk zelfstandiger worden. Naast begrip, geduld en enthousiasme wordt dit met enorm veel respect en liefde gedaan.

Vrijwilliger

Jij kan één van deze vrijwilligers zijn en bijdragen aan een beter leven voor een kind in Burundi. Ben jij enthousiast en op zoek naar een avontuurlijke uitdaging? Dan ben jij diegene waar stichting Dufashanye om staat te springen. Of wellicht ken je iemand die op zoek is naar zo’n uitdaging …………

Kom langs op onze informatiebijeenkomst op 7 januari 2014 bij kinderopvang Berend Botje aan De Oude Veiling 6 in Zwaag, vanaf 20.00 uur.

Naast de verhalen over ervaringen staat dit project rondom het kind met een verstandelijke beperking centraal.

Help mee

Wij zijn ook op zoek naar iedereen die iets wil doneren voor dit goede doel. Het kan in financiële middelen, maar ook in materialen. Wij denken hierbij aan pc’s, een printer, fietsen, een brommer, kantoor meubels etc.Kan jij hier geen bijdrage aan leveren? Maar je hebt wel andere goederen, die van pas kunnen komen of de mogelijkheid om goederen naar Burundi te vervoeren? Dan houden wij ons aanbevolen. Hiermee zou stichting Dufashanye al enorm geholpen zijn.

Wil jij een steentje bijdragen?
Dat kan, wordt dan donateur en stort een bedrag op rekening NL25 INGB000466.39.12 t.n.v. Stichting Dufashanye te Zwaag.

Dufashanye laat elk kind mee doen!

www.dufashanye.com

Groeten Pauline Janssen-Dekker

Met dank aan het bestuur voor het mogen plaatsen van dit bericht.

flyer-burundi

TV De Balletuin