Balletuin Stratentoernooi

opgeluisterd door Haarhuis en Eltingh

een buurtgebeuren voor jong en oud

[symple_column size=”three-fourth” position=”first” fade_in=”false”]Gestimuleerd door het groeiend ledental ontwikkelt Tennisvereniging De Balletuin steeds meer initiatieven. Van 20 tot 28 juni zal er voor het eerst een Stratentoernooi georganiseerd worden bij deze club in Risdam-Noord.

Dit toernooi wordt opgesierd door tal van activiteiten. Er is een barbecue met feest voor de deelnemers. Op de slotdag, zondag 28 juni, komt er een buurtfestijn wat zijn weerga niet kent; er zijn activiteiten voor jong en oud, op en rond het tenniscomplex. [/symple_column][symple_column size=”one-fourth” position=”last” fade_in=”false”] paul-haarhuis-jacco-eltingh
[/symple_column]

Helemaal bijzonder is het optreden van tennisgrootheden Paul Haarhuis en Jacco Eltingh. Zij verzorgen samen een tennisclinic en demonstratie op zaterdag 27 juni! De meervoudige Grand Slam winnaren komen normaal voor een clinic niet samen; voor de Balletuin wordt een uitzondering gemaakt!

[symple_box color=”gray” fade_in=”true” float=”center” text_align=”left” width=”90%”] Het Stratentoernooi is begonnen, klik hier voor de foto’s: Foto’s Stratentoernooi
[/symple_box]

Vinod Autar, voorzitter van deze bruisende club, vertelt: ‘Meer dan 30 jaar geleden is Tennisvereniging De Balletuin gestart om de bewoners van de buurten om ons heen betaalbaar te kunnen laten sporten; het elkaar ontmoeten stond en staat bij deze wijkgerichte vereniging centraal. In al die jaren is dit het streven van De Balletuin gebleven.
Daarom organiseren we nu het Stratentoernooi met tal van activiteiten voor de hele wijk.’

Het Stratentoernooi zal plaatsvinden, van maandag 22 juni tot en met zondag 28 juni. Iedereen van 16 jaar en ouder kan gratis meedoen. Het doel is dat buurtgenoten elkaar ontmoeten, dit zowel op als buiten de tennisbaan. Tijdens de slotdag op 28 juni zal er voor jong en oud van alles te beleven zijn tijdens het buurtfestijn. Tal van activiteiten van springkussen tot allerlei spelen omzomen het tennisgebeuren.

[symple_column size=”one-fourth” position=”first” fade_in=”false”] Route en Parkeren:
Parkeren_Balletuin[/symple_column][symple_column size=”three-fourth” position=”last” fade_in=”false”] In verband met de verwachte drukte willen wij u vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van de parkeergelegenheid bij Urbanus, HSV Sport en Basic Fit of met de fiets te komen. In de omliggende woonwijk is niet veel parkeergelegenheid en daarnaast willen wij proberen de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken.

Op de afbeelding is de looproute vanaf Urbanus en HSV Sport/Basic Fit weergegeven.
[/symple_column]

Taksen de Nijs, lid van de speciale projectgroep, stelt: ‘Het slotweekend wordt echt heel bijzonder! Op zaterdag kunnen meer dan 100 tennissers deelnemen aan tennisclinics van Paul Haarhuis en Jacco Eltingh. Geweldig dat zij beiden komen! Dat wordt een spektakel van het hoogste niveau. De slotzondag met het buurtfestijn verwachten wij zoveel belangstellenden dat wij blij zijn met de steun van Stichting Netwerk en de gemeente Hoorn.’

Opgeven voor het Stratentoernooi is nu niet meer mogelijk; er zijn meer dan 100 deelnemers. Super!
Wij nodigen u daarom graag uit om te komen kijken naar de demonstratie van Haarhuis/Eltingh. Deze start zaterdag 27 juni om 14.00 uur. Daarnaast bent u ook van harte welkom om het Buurtfestijn te bezoeken op 28 juni tussen 14.00 en 17.00 uur!

 

TV De Balletuin