Verslag: Jong en oud festijn 2012

Zondag 9 september was het jong oud festijn op De Balletuin. Ondanks het perfecte strandweer, was de opkomst uitstekend.

Ruim 20 koppels hadden zich ingeschreven! We begonnen de dag met een kopje koffie en thee op het terras in de zon, waar Roy vervolgens het dagprogramma vertelde. Voor de jongste deelnemers was er eerst een tennisles, zodat iedereen een wedstrijdje kon spelen. Ook de kinderen die nog nooit getennist hebben.

Na deze voorbereiding kon er getennist worden. Voor de lunch kon ieder koppel minimaal een wedstrijdje spelen van 30 minuten. Iedereen speelde tegen elkaar, kinderen tegen volwassenen, ouder en kind tegen ouderen etc. Ook de introducés die konden op deze manier kennismaken met tennis. Of er nu een bal geraakt werd of niet, het draaide deze dag om plezier!
Door de zomerse temperatuur, vloeide de limonade rijkelijk en gingen de broodjes hotdog er prima in! Na alle inspanningen op de baan, kon iedereen bijkomen en bijkletsen tijdens de lunch.
Eenmaal op kracht te zijn gekomen, konden de eerste koppels weer starten voor de laatste rondjes. Voor diegene die moesten wachten konden nog even in het zonnetje genieten van een ijsje, en niet alleen de kinderen!
Als afsluiter hebben we nog een aantal rondjes getost, waarbij de kinderen tegen elkaar speelde en de ouderen tegen elkaar speelde. De kinderen konden lekker even met elkaar ravotten. Tennissen met 30 graden werd zelfs voor de kinderen te warm, dus het werd al snel een watergevecht!
Kort samengevat was het een geslaagde dag! Iedereen bedankt voor jullie gezelligheid en tot volgend jaar!!!
Groetjes,
Roy Hartsuiker en Sawita Autar (Jeugdcommissie)
TV De Balletuin
Right Menu Icon