Jeugd

Jeugdcommissie

Onze enthousiaste jeugdcommissie bestaat uit Sawita Autar en Monica Minne. Zij proberen de jeugd zoveel mogelijk plezier te laten beleven in de tennissport door allerlei leuke activiteiten te organiseren zoals een knakworsttoernooi, jong-oud toernooi en Tenniskids events.

De jeugdcommissie is bereikbaar via het algemene emailadres jeugdcommissie@balletuin.nl of kijk op de commissie pagina voor hun contactgegevens.

Jeugd Balletuin

Vrijspelen

Naast deelname aan activiteiten mogen jeugdleden bij de Balletuin ook vrijspelen.

Naast de deur van de kantine hangt een afhangbord waar het lidmaatschapspasje op de juiste tijd gehangen moet worden. 

Introducéé
Ook is het mogelijk gebruik te maken van een introduceepasje, zodat vriendjes, ouders of andere bekenden een keer mee kunnen komen tennissen.

Lid worden

Interesse in een lidmaatschap? Kijk op de algemene Lid worden pagina voor meer informatie.

Lessen

Om beter te leren tennissen, is het naast veel spelen ook belangrijk om lessen te volgen. Deze worden bij de Balletuin verzorgd door tennisschool All-in. Ramon en Marco zijn onze enthousiaste clubtrainers.

Tenniskids

De Balletuin is sinds 2015 een officiële Tenniskids vereniging. Onze jeugd doet dit jaar mee met 2 teams in de World Tour Oranje (8-11 jaar). Daarnaast organiseren we tijdens ons open toernooi eind augustus het Tenniskids Tuintoernooi Event. Kinderen van andere verenigingen kunnen zich hier ook voor inschrijven in de categorieën Rood en Oranje. Voor zowel leden als niet-leden is een KNLTB pas hiervoor verplicht.

De speeldata voor de World Tour 2017 zijn via onderstaande links te benaderen:
Speeldata Rood
Speeldata Oranje

Volg de resultaten van onze teams.

Balletuin is hostvereniging op:

  • Zondag 26 maart 
  • Zondag 2 april
  • Zondag 25 juni 

Open dagen

Wij verzorgen verschillende activiteiten voor jonge kinderen om kennis te maken met deze mooie sport. Sport, spel en contacten met leeftijdsgenootjes!

TV De Balletuin
Right Menu Icon