Inschrijving RWBC 2017-2018

De inschrijving voor de RWBC (Regio Winter Buiten Competitie 2017/2018) is geopend.

Wat is de RWBC?
De RWBC is een gezamenlijke senioren competitie voor de districten van regio Noordwest, namelijk de districten IJmond, Leiden en Noord-Holland Noord. Er zijn mogelijkheden op zaterdag en op zondag.

Baansoorten
De RWBC wordt gespeeld op alle soorten banen waarop ’s winters doorgespeeld kan worden (o.a. kunstgras / frenchcourt / mateco / tennisforce / smashcourt). Je kunt het vergelijken met de voor- en najaarscompetitie, maar dan niet 7 weken achter elkaar, maar data verdeeld over de maanden november t/m maart.

Speelsterkte 8 & 9
Nieuw is de instapcompetitie voor beginners, speelsterkte 8 & 9. Bij De Balletuin alleen mogelijk op de zondag. De aanvangstijd wordt zo goed mogelijk aangesloten op teams die in de ochtend of middag spelen. In de instapcompetitie speel je echter slechts 2 partijen als team, dus probeer anders de reguliere competitie uit: veel tennissen leidt tot betere prestaties en meer plezier.

Inschrijven
Inschrijven als team kan via e-mail bij Piet Groen (Competitieleider TV de Balletuin) piet_groen1954@hotmail.com tot 8 september a.s.

Graag opgeven:

  • welke competitiesoort en welke dag
  • naam, bondsnummer én telefoon nummer van de aanvoerder
  • naam en bondsnummer van alle teamgenoten

Heb je nog geen team, maar wel interesse om mee te doen? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan via e-mail aan tc@balletuin.nl. Geef aan welke competitiesoort(en) jouw voorkeur heeft/hebben en welke dag (zaterdag en/of zondag) je beschikbaar bent. De TC zal kijken of er een geschikt team te formeren is.

Met sportieve groet,
Piet Groen, competitieleider TV de Balletuin
José Dekker, namens de Technische Commissie

TV De Balletuin
Right Menu Icon